Makkelijk op hoogte met een gehuurde aanhanger hoogwerker!

Het huren van een aanhangerhoogwerker is zeer geschikt voor werk aan bijvoorbeeld dakgoten, kozijnen of schilderwerk. Deze hoogwerker op aanhangerbasis is makkelijk bedienbaar. Er zijn elektrische aanhangerhoogwerkers te huur (ideaal voor o.a. binnengebruik) vraag bij verhuur service Nederland om advies.

Geen speciale transportmiddelen nodig

De hoogwerker is op een aanhangchassis gemonteerd, hierdoor is de hoogwerker gemakkelijk te verplaatsen. Je hebt dus geen speciale transportmiddelen nodig. Het is een lichte machine in vergelijking met andere type hoogwerkers zoals de telescoophoogwerker en de schaarhoogwerker. Hierdoor is hij multifunctioneel inzetbaar (gewicht varieert van minder dan 600 kg tot ver boven de 3.000 kg). Hij heeft compacte afmetingen en is makkelijk te manoeuvreren. Bovendien helpen de (hydraulische) stempels ervoor dat de hoogwerker ook op oneffen terrein waterpas geïnstalleerd kan worden. De aanhangerhoogwerker heeft meestal een telescopische as waardoor hij nog compacter gemaakt kan worden en soms zelfs door een deuropening kan.

Verschillende soorten aanhangerhoogwerkers

De werkhoogte verschilt van 9,5 tot 30 meter of zelfs meer. De aanhangerhoogwerker is te huur met een reikwijdte die varieert van 3,5 tot 25 meter. Daarnaast heeft hij vaak een draaibare werkbak, waardoor veel dingen makkelijk te bereiken zijn. De aanhangerhoogwerker is in de meeste gevallen voorzien van vierwielaandrijving waardoor hij op locatie makkelijk te verrijden is. Hij werkt op accu, elektrisch (netstroom) of diesel. Er bestaan diverse varianten waaronder een spin aanhangerhoogwerker, de aanhangerhoogwerker met knikarm en de aanhangertelescoophoogwerker met knikarm. Overigens zijn alle functies van de aanhangerhoogwerker vanaf het platform te besturen. Let wel op: houd altijd de veiligheidsregels in acht bij het werken op hoogte. Gebruik de aanhangerhoogwerker bijvoorbeeld niet bij windkracht 5 of hoger. bij twijfel vraag verhuur service Nederland om davies

Waarop letten tijdens het vergelijken?

Het is belangrijk om na te vragen bij verhuur service Nederland of je rijbewijs B of BE nodig hebt. Dit kan namelijk nog weleens verschillen. Dit ligt onder andere aan het gewicht van de aanhangerhoogwerker die je wilt huren. Komt het gewicht van de aanhangerhoogwerker boven de 750 kilogram uit, en is de totale toegestane massa van de combinatie (aanhangerhoogwerker plus trekkend voertuig) meer dan 3.500 kilogram, dan is het huren en besturen met rijbewijs BE verplicht.

Twijfelt u wij komen graag langs om te kijken bij uw project

voor meer info www.verhuurservicenederland.nl

 bel 0348-220 350

aanhanghoogwerker huren