Wilt u huis verven of gaan verbouwen bij  verhuur service Nederland in Woerden kunt tegen scherpe prijzen rolsteigers huren.

Rolsteigers zijn er in verschillende maten en hoogtes ook zijn er verschillende Accessoire’s voor de rolsteiger om bijvoorbeeld bij u dakkapel te komen zodat u veilig kan werken op de rolsteiger van Verhuur Service Nederland

 

De veelzijdigheid van een steiger

De steigers kunnen met schroefloze verbindingen en weinig standaardonderdelen op een snelle en eenvoudige manier opgebouwd worden. De gevelsteiger is erg populair vanwege de veelzijdige inzetbaarheid en de snelle opbouw en afbraak mogelijkheden. Er zijn verschillende vloeren en diverse accessoires, waardoor de huur steiger kan worden afgestemd op elke situatie. Door de smalle breedte is de steiger erg geschikt voor werk in de binnenstad bij werkzaamheden zoals voegen, schilderen, gevelreiniging en stukadoren.

Steiger huren voor binnen en buiten

Kamersteigers zijn zeer geschikt voor zowel particulier als licht professioneel gebruik. Kamersteigers hebben vele voordelen. Ze zijn erg licht qua gewicht en snel te monteren. Daarnaast zijn ze makkelijk te vervoeren en erg compact. Door de omvang zijn ze ruimtebesparend. Snelle opbouw en afbouw is mogelijk, ze zijn stabiel, veilig en degelijk. Tot slot zijn ze binnen en buiten te gebruiken en makkelijk verplaatsbaar indien nodig.

Bel voor vrijblijvend advies 0348-220 350

of mail: info@www.verhuurservicenederland.nl

 

of bekijk de website  https://verhuurservicenederland.nl/product/aluminium-rolsteiger-6-3-vloerhoogte/

 

 

 

 

Rolsteiger